trouwbeurs

Yes!  Jullie zijn verloofd! Dit wordt een leuke, maar ook spannende tijd. Een periode waarin jullie alle voorbereidingen voor jullie bruiloft gaan treffen. Waar moeten jullie beginnen? Welke leveranciers passen bij jullie? En hoe willen jullie de dag invulling gaan geven? Om jullie hierbij te helpen organiseren wij in 2020 weer een aantal Trouwbeleving events. Kom inspiratie opdoen tijdens een van de trouwbeurzen van Trouwbeleving bij jullie in de buurt en maak kennis met de tofste leveranciers! 

coronavirus bruiloft
verloofd

Trouwbeleving XL @ Koekbouw Veghel

Deze toffe, industriële locatie, gelegen in Noord Brabant is een van mooiste locaties voor jullie bruidsshoot. Hier kunnen jullie volop ideeën opdoen voor jullie grote dag! Of jullie nu opzoek zijn naar de leukste regionale bedrijven, tips voor een bijzondere trouwceremonie of benieuwd zijn naar de beste bruiloftstyling tips. Bij het Trouwbeleving XL event vinden jullie dit allemaal. Op zondag 27 september 2020 kunnen jullie deze gratis trouwbeurs bezoeken en daarnaast ontvangen de eerste 200 bruidsparen die zich vooraf aanmelden een gratis goodiebag vol inspiratie en toffe gadgets voor jullie bruiloft.
bruidsmode

Trouwbeleving @ Slot Moermond

Trouwen op een prachtige locatie in provincie Zeeland?  Dan is Slot Moermond echt iets voor jullie! Een sfeervol kasteel met prachtige omliggende tuinen. Op zaterdag 3 oktober 2020 organiseren wij een Trouwbeleving event op Slot Moermond met de beste leveranciers uit de regio. De trouwbeurs is gratis toegankelijk en de eerste 100 bruidsparen krijgen een goodiebag mee naar huis vol tips & tricks. Kom op 3 oktober tussen 11:00 uur en 16:00 uur naar de trouwbeurs  en ga vol inspiratie voor jullie bruiloft weer naar huis.

Trouwbeleving @ Kasteel Rosendael

Trouwen in een romantisch kasteel? Dan is Kasteel Rosendael echt iets voor jullie! Een sfeervol kasteel met prachtige omliggende tuinen. Op zondag 4 oktober 2020 organiseren wij een Trouwbeleving event in Kasteel Rosendael met de tofste leveranciers uit de regio. De trouwbeurs is gratis toegankelijk en de eerste 100 bruidsparen krijgen een goodiebag mee naar huis vol tips & tricks. Kom op 4 oktober tussen 11:00 uur en 16:00 uur naar de trouwbeurs in Kasteel Rosendael en ga vol inspiratie voor jullie bruiloft weer naar huis.

kasteel rosendael

Trouwbeleving @ Wereldmuseum Rotterdam

Willen jullie trouwen in hartje Rotterdam? Dan is het Wereldmuseum echt iets voor jullie! Een prachtige, klassieke trouwlocatie midden in Rotterdam. Op zondag 8 november 2020 vind het Trouwbeleving event plaats in het Wereldmuseum. Samen met beste leveranciers uit de regio laten wij jullie jullie bruiloft alvast beleven. Neem een kijkje bij een van de real life ceremonies of proef een heerlijk stuk bruidstaart. Nog opzoek naar een bruidsjurk, trouwpak of weddingplanner? Ook deze ontmoet je in het Wereldmuseum op 8 november.

Trouwbeleving @ Klooster Bethlehem

Trouwen in Noord-Brabant? Dan is Klooster Bethlehem echt iets voor jullie! Een prachtige trouwlocatie tussen de weilanden een beeldschoon kapel. Op zondag 15 november 2020 vind het Trouwbeleving event plaats in Klooster Bethlehem. Samen met beste leveranciers uit de regio laten wij jullie jullie bruiloft alvast beleven.

trouwlocatie

Trouwbeleving XL @ Loods 6 Amsterdam

Deze toffe, industriële locatie, gelegen in Amsterdam aan de KNSM laan is een van mooiste locaties voor jullie bruidsshoot. Hier kunnen jullie volop ideeën opdoen voor jullie grote dag! Of jullie nu opzoek zijn naar de leukste bedrijven, tips voor een bijzondere trouwceremonie of benieuwd zijn naar de beste bruiloftstyling tips. Bij het Trouwbeleving XL event vinden jullie dit allemaal. Op zondag 22 november 2020 kunnen jullie deze gratis trouwbeurs bezoeken en daarnaast ontvangen de eerste 200 bruidsparen die zich vooraf aanmelden een gratis goodiebag vol inspiratie en toffe gadgets voor jullie bruiloft.

Benieuwd naar meer informatie over de trouwbeurzen in 2020? Check de volgende pagina voor alle events.