En dan zit het Trouwbeleving seizoen van 2022 er alweer op. Wij hebben dit jaar weer een hele boel leuke events mogen organiseren door heel Nederland. En wij blikken daar met jullie op terug! Want hoe tof is het om met zoveel leuke leveranciers samen te mogen werken.

Waar zijn we allemaal geweest in 2022?

Veghel | 25 september

We hebben afgetrapt in Veghel in het prachtige industriële pand ‘Koekbouw met een XL event. En wat was het leuk. Wij hebben over deze dag een blog geschreven, zodat we terug kunnen blikken naar het eerste event van dit seizoen.

Klik voor de blog op deze link!

Kasteel Rosendael | 2 oktober

De tweede Trouwbeleving die wij hebben mogen organiseren was in het mooie Kasteel Rosendael. Wij hebben hier veel leuke, toekomstige bruidsparen mogen ontvangen en zij hebben kennis kunnen maken met diverse leveranciers uit de trouwbranche. Welke leveranciers precies? Dat kun je lezen in deze blog die wij voor jullie hebben geschreven!

Rotterdam | 9 oktober

Op 9 oktober 2022 was het tijd voor de tweede Trouwbeleving XL in de van Nelle fabriek in Rotterdam. Ook hier hebben wij weer met veel toffe trouw leveranciers samengewerkt om een inspirerende beurs te organiseren voor alle bruidsparen.

Amsterdam | 30 oktober

Op zondag 30 oktober hebben wij de deuren geopend van Loods 6 in Amsterdam. Yvonne Kuijpers neemt jullie mee, doormiddel van haar bijzondere plaatjes naar Trouwbeleving XL in Amsterdam.

Foto’s: Yvonne Kuijpers 

Apeldoorn | 13 November

Dit was de laatste Trouwbeleving XL van 2023. Maar wat voor eentje? Een dag met een heerlijk zonnetje en een gevulde Zwitsal fabriek, vol met inspirende bedrijven uit de trouwbranche.

Klooster Bethlehem | 20 november

En dit was dan weer de laatste Trouwbeleving van 2022. Dit keer in Klooster Bethlehem. Om deze dag nog een keer helemaal opnieuw te beleven hebben we hierover ook een blog geschreven voor jullie!

Vooruitblik naar 2023!

Oh yess! In 2023 gaan we gewoon door met de organisatie van de tofste Trouwbeurs van Nederland. Op zondag 15 januari 2023 trappen we af met de Trouwbeleving XL in de van Nelle fabriek. Meld je hier aan voor de beurs. De eerste 200 bruidsparen die wij mogen ontvangen in Rotterdam, ontvangen een leuk gevulde goodiebag!

We zijn momenteel druk bezig met het plannen van alle Trouwbeleving beurzen door heel Nederland. Houd onze social media pagina en onze agenda op de website in de gaten voor alle nieuwe data in 2023!

Fijne feestdagen

Team Trouwbeleving wenst jullie hele fijne feestdagen en vooral aan gezond en gelukkig 2023. Wij willen alle samenwerkingen en bruidsparen van het afgelopen seizoen enorm bedanken!

Zien we jullie in 2023 weer? Tot dan!