Aankomende Events


Trouwbeleving gaat met de trouwbeurzen een stap verder in het creëren van een unieke beleving voor aanstaande bruidsparen. Gaan jullie trouwen en willen jullie inspiratie en ideeën opdoen en alvast een voorproefje krijgen van jullie trouwdag? Bezoek dan de Trouwbeleving events verspreid over prachtige trouwlocaties door heel Nederland. Beleef, proef en geniet op deze bijzondere, romantische en unieke trouwlocaties. Ervaar hoe bedrijven uit de trouwbranche hun steentje kunnen bijdragen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken.

Altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar een van de real life ceremonies en ervaar wat een trouwambtenaar en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen. Al onze locaties vormen het decor voor een unieke trouwbeleving. Deze locaties zijn om te toveren in een aantal settings zoals jullie mogen verwachten tijdens jullie trouwdag.


Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Trouwbeleving @ Kasteel Erenstein 2022

13 maart @ 11:00 - 16:00

Gratis
Trouwbeurs Limburg

In 2021 zullen we voor de vijfde keer de trouwbeurs Limburg organiseren op een van de mooiste kastelen in Nederland. Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein is prachtig gelegen aan de rand van de Anstelvallei en straalt een vorstelijk allure uit. Het kasteel wordt omgeven door een slotgracht en beschikt over een schitterende barokke kasteeltuin met vijverpartijen en fonteinen. Deze tuin is perfect voor jullie fotoshoot gevolgd door een romantische ceremonie in het Kasteel. Ook voor een heerlijk diner en een spetterende feestavond zijn jullie bij Kasteel Erenstein op het juiste adres. Maar naast de locatie kunnen jullie ook kennis maken met de leukste bedrijven uit de regio. Nog opzoek naar je droomjurk, die ene fotograaf of een hippe photobooth? Ontmoet deze en andere bedrijven tijdens het Trouwbeleving event op zondag 13 maart 2022.

Vanaf 11 uur zullen de deuren open en hebben jullie voldoende tijd om met alle bedrijven in gesprek te gaan. Om half 1 en 3 uur kunnen jullie aansluiten bij de real-life ceremonie. De locatie zal volledig in stijl worden aangekleed zodat jullie gelijk een goed beeld krijgen van de mogelijkheden op deze locatie en van de bedrijven. Een zelfstandig trouwambtenaar zal de real-life ceremonie begeleiden en de live muziek zal het plaatje helemaal compleet maken. Na de ceremonie is er een champagnetoast en wordt de bruidstaart aangesneden. Proef, beleef en geniet tijdens deze unieke trouwbeurs in Limburg te Kerkrade.

Om jullie een zo goed mogelijk beeld te geven zorgen wij dat er voldoende bedrijven aanwezig zijn die jullie kunnen inspireren en informeren over alle mogelijkheden. Zijn jullie nog op zoek naar leuke ideeën, een unieke trouwlocatie of specifieke bedrijven? Kom dan op zondag 13 maart 2022 naar Trouwbeleving @ Kasteel Erenstein in Kerkrade.

Tijden real life trouwceremonie: 12.30 u en 15.00 u. Duur circa 20 min.

Wij hebben voor 100 bruidsparen een leuke goodiebag vol magazines, inspiratie, goodies en actiecodes beschikbaar! Wil jij verzekerd zijn van deze toffe goodiebag? Meld je dan binnenkort aan voor het Trouwbeleving event @ Kasteel Erenstein.

Geef op Facebook aan of je er bij bent

 

Foto: Nienke van Denderen 

Video: Lauré Wedding Films

 

Inschrijven

We zullen deze beurs werken met tijdslots. Hieronder kies je een tijdslot waarbinnen jullie de beurs willen betreden. Klik het tijdslot aan en vul het formulier in. De beurs sluit om 16:00 uur.

Inschrijven voor tijdslot 11:00 – 12:00 uur

Inschrijven voor tijdslot 12:00 – 13:00 uur

Inschrijven voor tijdslot 13:00 – 14:00 uur

Inschrijven voor tijdslot 14:00 – 15:00 uur

Let op: wij zijn verplicht te werken met testen voor toegang./vaccinatiebewijs/herstelbewijs 
Dit betekent het volgende: 

– Ben je gevaccineerd? Haal dan het corona toegangsbewijs op in de CoronaCheck app.
– Ben je nog niet gevaccineerd? Dan kun je gratis testen voor toegang, maximaal 24 uur voorafgaand aan het event en minimaal 2 uur voorafgaand aan het evenement. Testen voor toegang is gratis en kan op vele locaties bij jullie in de buurt.
– Heb je in de afgelopen 6 maanden corona gehad? Dan kun je een herstelbewijs ophalen in de CoronaCheck app. Het herstelbewijs bewijst dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona. Dit bewijs is geldig vanaf 11 dagen tot 180 dagen na je besmetting en kan je binnen deze tijd omzetten naar een geldig coronatoegangsbewijs. Let op! Een herstelbewijs is op het moment alleen te verkrijgen met een positieve testuitslag via de GGD.
– Bij de entree van Trouwbeleving zullen wij de CoronaCheck app scannen op een geldig toegangsbewijs. Heb je geen smartphone? Zorg er dan voor dat je de uitslag uitgeprint meeneemt (QR code van www.testenvoortoegang.nl) zodat we jullie alsnog toe kunnen laten tot het Trouwbeleving event. Heb je vragen? Stuur ons een mailtje naar info@trouwbeleving.nl

Let op: tijdens de beurs hanteren we waar mogelijk zoveel mogelijk de anderhalve meter afstand. Het dragen van een mondkapje is op een evenement waar het coronatoegangsbewijs geldt niet verplicht, maar dit mag uiteraard wel wanneer je je hierbij prettiger voelt. Mondkapjes zijn eventueel ook verkrijgbaar bij de entree van de beurs.

Deelnemers

Foto van By Feelingz
By Feelingz
Munstergeleen (Sittard)
Website: www.byfeelingz.nl
Foto van Fotokist
Fotokist
Landelijk
Website: www.fotokist.nl
Foto van Only for Men
Only for Men
Landelijk (18 winkels)
Website: www.onlyformen.nl
Foto van Zlim
Zlim
Nuth
Website: www.zlim.nl

Organisator

Trouwbeleving
Telefoon:
0854444086
Site:
www.trouwbeleving.nl

Locatie

Flechter Hotel Kasteel Erenstein
Kerkradersteenweg 4
Kerkrade, 6468 PA 
+ Google Maps