Aankomende Events

Trouwbeleving gaat met de trouwbeurzen een stap verder in het creëren van een unieke beleving voor aanstaande bruidsparen. Gaan jullie trouwen en willen jullie inspiratie en ideeën opdoen en alvast een voorproefje krijgen van jullie trouwdag? Bezoek dan de Trouwbeleving events verspreid over prachtige trouwlocaties door heel Nederland. Beleef, proef en geniet op deze bijzondere, romantische en unieke trouwlocaties. Ervaar hoe bedrijven uit de trouwbranche hun steentje kunnen bijdragen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken.

Altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar een van de real life ceremonies en ervaar wat een trouwambtenaar en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen. Al onze locaties vormen het decor voor een unieke trouwbeleving. Deze locaties zijn om te toveren in een aantal settings zoals jullie mogen verwachten tijdens jullie trouwdag.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Trouwbeleving XL @ Industriepark DRU Ulft

28 januari 2024 @ 11:00 - 16:00

Gratis
trouwbeurs ulft

Een trouwbeurs maar dan veel leuker! Op zondag 28 januari 2024 is de leukste, gratis trouwbeurs in de regio Arnhem, het Trouwbeleving event bij Industriepark Dru in Ulft!  Hier vinden jullie de leukste bedrijven uit de regio Arnhem / Achterhoek. Doe inspiratie op tijdens de ceremonie, proef van de heerlijke bruidstaart, krijg een rondleiding door de locatie en maak kennis met de leukste bedrijven uit de regio. Tijdens deze trouwbeurs is er van alles te beleven voor aanstaande bruidsparen. Ben jij verloofd en heb je inspiratie nodig? Dan is een bezoekje aan dit event zeker de moeite waard.

Op het DRU Industriepark vinden jullie de fantastische trouwlocatie het Ouhrlokaal! Trouwen in het Ouhrlokaal is meer dan alleen een mooie industriële locatie. Het ervaren team helpt jullie bij het maken van de vele keuzes die op jullie afkomen in de aanloop naar dé dag. En op deze mooiste dag van jullie leven nemen zij alles uit handen zodat jullie zelf onbezorgd kunnen genieten.

Natuurlijk is dat nog niet alles want in deze toffe industriële locatie kun je op deze dag twee keer een real-life ceremonie ervaren. Benieuwd welke bedrijven er allemaal belangrijk zijn of willen jullie eens ervaren hoe een ceremonie eraan toegaat? Sluit dan om 12.30 of 15.00 uur aan bij een van deze ceremonies die begeleidt zal worden door een zelfstandig trouwambtenaar en live muziek.

Na de ceremonie zal het bruidspaar de taart aansnijden en natuurlijk kunnen jullie hier een stukje van proeven. Daarnaast kunnen jullie opzoek naar de droomjurk, gave fotograaf of kennis maken met dj’s die jullie avond compleet kunnen maken. Zijn jullie dus nog opzoek naar een locatie of bedrijven die jullie trouwdag een droomdag gaan maken? Bezoek dan zondag 28 januari 2024 het Trouwbeleving event bij DRU Insdustriepark!

Tijden real life trouwceremonie: 12.30 u en 15.00 u. Duur circa 20 min.

Wij hebben voor de eerste 150 bruidsparen die zich aanmelden een leuke goodiebag vol magazines, inspiratie, goodies en actiecodes beschikbaar! Wil jij verzekerd zijn van deze toffe goodiebag? Meld je dan alvast aan via onderstaand inschrijfformulier.

Inschrijven

De inschrijvingen openen binnenkort

Deelnemers

Organisator

Trouwbeleving
Telefoon:
0854444086
Bekijk de site van Organisator

Locatie

DRU
Hutteweg 24
Ulft, 7071 BV
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie